VIGTIGT:

Ved tilmelding under tilmelding/betaling skal du først oprettes som "nyt medlem" via linket øverst på tilmelding/betaling siden. 

Er du allerede medlem og har tidligere modtaget en login kode skal du IKKE oprette dig igen. Har du glemt koden skal du blot skrive "glemt adgangskode" og så får du et nyt login tilsendt. Ellers følger du blot instruktionerne omkring betaling. HUSK at printe din kvittering til brug af køb af chip i hallen.

Find vejledning her

TRX træning er blevet en utrolig populær træningsform grundet dens mange funktioner og fordele. TRX træning, aktiverer du hele kroppen, og du vil med garanti forbedre både din styrke, balance, stabilitet, din core og meget mere – så her er tale om en utrolig effektiv træningsform, hvor du får elementer fra både styrketræning, yoga, pilates og cardiotræning og så skaber træningen resultater!

Selvom TRX træning blev udviklet af en amerikansk elitesoldat, er det en meget skånsom træning, som alle kan være med til. TRX kan og bør trænes af stort set alle! Med TRX får du den perfekte træning til at opbygge/opretholde en stærk krop, så du kan holde dig på toppen i både arbejdslivet og privat.

Følg med på vores Facebook side ”Gørding Træningscenter” og på vores hjemmeside for mere information om holdstart.

Aktuelle hold

© Denne hjemmeside er beskyttet af dansk ophavsret
Indholdet af disse sider må ikke gengives helt eller delvis uden skriftlig tilladelse.