Spinning

VIGTIGT:

Ved tilmelding under tilmelding/betaling skal du først oprettes som "nyt medlem" via linket øverst på tilmelding/betaling siden. 

Er du allerede medlem og har tidligere modtaget en login kode skal du IKKE oprette dig igen. Har du glemt koden skal du blot skrive "glemt adgangskode" og så får du et nyt login tilsendt. Ellers følger du blot instruktionerne omkring betaling. HUSK at printe din kvittering til brug af køb af chip i hallen.

Find vejledning her

Mulighederne er mange og spinning giver dig kondition og velvære.

Op på cyklen og afsted. Med spinning får du sved på panden og mulighed for individuel træning sammen med andre.

Spinning er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i acceleration, i tungt og let tråd og meget mere...

Alt imens musikken banker dit humør helt i top.

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

Spinning er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte

Begynderhold.
Kom og vær med, hvis spinning er nyt for dig.
Vi har ikke deciderede begynderhold, men tilmeld dig et hold og instruktørerne vil være behjælpelige med at vise og forklare om denne træningsform for at du får det optimale ud af det. Programmerne er tilrettelagt, så der tages hensyn til nye medlemmer. Husk du altid kan få en gratis prøvetime inden du bestemmer dig.

Mød op og få en snak med en af vores uddannede instruktører.

Aktuelle hold:

© Denne hjemmeside er beskyttet af dansk ophavsret
Indholdet af disse sider må ikke gengives helt eller delvis uden skriftlig tilladelse.