Mountainbike

Selvfølgelig også i Gørding.

"Alle kan være med - alle skal udfordres" er vores motto. Bliv en del af et træningsfællesskab og få motion, fællesskab og unikke naturoplevelser. Hos os er der plads til alle... motionisten der søger fællesskabet eller den ambitiøse rytter som vil udfordres. Vi sammensætter vores hold så man kører på samme niveau.

Kom og få en snak med os, om hvad sporten kan gøre for dig. Tag din cykel med - mangler du en cykel eller udstyr, rådgiver vi gerne herom. 

Torsdagstræning 15 + år.

Vi kører hver torsdag hele året fra 18.30 - 20.30. Medbring en mountainbike og en godkendt cykelhjelm og du er i gang. Vi starter altid ved mountainbikebanen og kører på 2 - 3 hold afhæning af fremmødte: begyndere, øvede samt "håret tilbage". På begynder/øvede vil der altid være uddannede instruktører der lærer dig teknik og sørger for at vi alle får pulsen op. I sommerhalvåret kører vi i såvel lokalområdet som på længere ture til andre spændende MTB ruter. Om vinteren kører vi med hjelmlygter i lokalområdet, hvor vi har rigtig mange muligheder.   

Peder Fyhn, Lars Bjerrum, Per Jessen, Lisbet Hansen, Bent Balzer er instruktører. 

Pris : 300,- kr. for et års medlemsskab. Første gang er gratis og uforpligtigende - mød bare op!


Træningscentret i Gørding er et foreningsbaseret motions- og træningscenter.
Vi tilbyder mange former for træning og motion både som holdtræning og individuel træning.
Læs mere her på siden om, hvad vi tilbyder, og hvordan du kommer igang.